5 handige tips voor Woord Snack die het spel eenvoudiger maken (+Bonus)

Woord Snack is een bijzonder populair spel en wordt dagelijks door miljoenen mensen gespeeld. Het is dan ook niet voor niets dat de game de hitlijsten van de App Store en Play Store domineert. Wij hebben een aantal handige tips voor je op een rij gezet om Woord Snack net wat eenvoudiger te maken.

1. Shuffle de letters voor nieuwe inzichten

Je zult het vast herkennen: je ziet dat ene woord niet. Je hebt al 10 minuten gekeken, maar nog steeds heb je het laatste woord nog niet gevonden. Dan kan het shufflen van de letters helpen om tot meer inzicht te komen. Zo kijk je wellicht op een andere manier naar de letters, waardoor je het woord wel weet te vinden. We weten inmiddels allemaal dat ALS je het woord gevonden hebt, het eigenlijk heel logisch was… Maar toch heeft het je weer de nodige minuten geduurd.

2. Begin met langste woorden

Bij een nieuw level en dus nieuwe letters, is het goed met de langste woorden te beginnen. Deze zijn over het algemeen het moeilijkst, waardoor je ze sneller kunt vinden met een frisse blik. Probeer ook altijd de bonuswoorden te vinden! Na de lange woorden, kun je mogelijk snel de kortere woorden swipen, waardoor je sneller door kunt naar het volgende level.

3. Speel elke dag voor gratis bonus

Oké, dit is een inkoppertje! Maar als je toch veel speelt, probeer dan elke dag even de app te openen en te spelen. Zo krijg je je dagelijkse bonus en kun je later Рindien nodig Рextra hints vragen om levels goed door te komen.

4. Genoeg van de ads? Doe een in-app-aankoop

Woord Snack is natuurlijk geen liefdadigheidsinstelling en er moet geld verdiend worden. De game is gratis te spelen met advertenties, maar ben je deze nu echt he-le-maal zat. Doe dan een in-app-aankoop om te zorgen dat je een betere speelervaring krijgt. Voor de prijs van een drankje op het terras heb je uren plezier, dus waarom ook niet…

5. Spieken mag…

Kom je er echt niet uit, check dan de Woord Snack antwoorden op deze site. Ja, het is valsspelen, maar zo blijf je wel langer plezier hebben in het spel doordat je simpelweg verder kunt gaan naar het volgende level!

Bonus: Spaar je hints

In het begin ben je misschien geneigd om veel hints te gebruiken, maar geloof me: op een later moment kun je ze veel beter gebruiken. Kom je er in hogere levels echt niet uit, dan zijn hints veel meer waard dan in de eerste levels.

Ben je op zoek naar de antwoorden, hieronder kun je zoeken. Voer bijvoorbeeld het levelnummer in of een woord dat je al gevonden hebt in een bepaald level!

[wpbsearch]

Happy Snacking!